Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Navigation Bar

Llistat agenda

taller de clown

02/10/17 - 26/06/18 Sant Pere de Riudebitlles
PER QUÈ? Per despertar l’emoció i les ganes de tenir noves experiències, per fomentar la relació entre els participants i amb sí mateixos utilitzant exercicis d’improvisació i el joc teatral. A través del clown estimularem l’afectivitat i la capacitat d’expressió per autoconéixer-se i assolir una relació de confiança amb les pròpies emocions, i així poder jugar, interactuar i mostrar-se obert i vulnerable, sense mascares autoimposades, lleugers. “El clown... es, y punto” Si observamos la frase inicial, notaremos que empiezan a emerger algunas características de este género teatral. En primer lugar “El” está haciendo referencia a una persona, actor, personaje, o sí mismo, clown. Define una línea, un recorrido, un estilo. Es el momento donde las creencias quedan suspendidas, de Stop, de observación, de respiración, de conexión. Es. Está presente, no representa, hace, no hace que hace, es, está despierto, vivo en la escena, en el aquí, viviendo el ahora, el presente continuo despojado, donde todo se sucede y le sucede sin un querer, sin pretender, le acontece, sin la pre intención, abierto, atento, está preparado, dispuesto, sensible, sin juicio ni prejuicio, curioso, comunicándose, contactándose, cómplice con el público y punto. Porque su universo es categóricamente poético, único, mágico, auténtico, generosamente entregado, frágil, inigualable, humanamente ridículo, particular y peculiar. Jamás pasa desapercibido aunque se lo haya propuesto. Nos transporta a universos abiertos, llenos de posibilidades y nuevas miradas, nos muestra las puertas que además están abiertas, otras lógicas, y trayendo liviandad al espectador. El clown nos permite reflejarnos en nuevos espejos.... donde lo humano se permite vulnerable, siendo la risa una de las respuestas. Como verán, el análisis de cada palabra conlleva a otras. Y llegar a desmenuzarlas y quitar las capas para que aparezcan otras más profundas, es nuestro trabajo permitiendo, así, al clown ser. Impartido por: Yanina Simón David Long Casanovas
VI EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DEDICADA A LA VEREMA

Tot i que l’exposició obre les seves portes al públic el 6 d’octubre, la seva inauguració oficial serà el proper 14 d’octubre a les 19h amb la presència dels artistes i que inclourà una actuació musical del pianista Oriol Nebleza.

Es tracta d’una mostra molt suggerent de 39 obres, majoritàriament de pintura a l’oli i llapis al vi però també hi ha la presència d’una fotografia i una escultura, que 23 artistes d’arreu del territori han creat especialment per aquesta ocasió.

Una proposta molt variada i interessant amb obres d’Agutí, Jordi Oltra, Jordi Caubet, Jordi Galban, Pepe Nebleza, Marilo Pujol, Ana Novella, Cristina Francés, Anna Castelló, Francana, Luís M. Navalón, Albert Barbeta, Josep Malagarriga, Rosalia Ramentol, Presen de la Iglesia, Pere Escolies, Albert Geronés, Ànnia Aragonès, Lola Chacón, Navarro, Josep Aragonès Zafra, Marta Solsona i Pilar Feran.

Obert a tothom. Entrada lliure.

Horaris: De dijous a dissabte de 18h a 20h. Diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20.

Llegir més

 

En la primera sessió d’aquest curs, s’ensenyarà com analitzar el compte de resultats per poder valorar l’evolució de les vendes i de les despeses variables, el marge ponderat i el comportament de les despeses d’estructura; també es pensaran altres formes de realitzar els processos per reduir despeses, es parlarà sobre la millora de la gestió de les compres i la negociació amb els proveïdors.

 

En la segona sessió del curs, s’explicarà el cicle de maduració i els terminis de cobrament i pagament per analitzar el cicle de caixa; també s’analitzaran instruments financers i la utilitat de cadascun d’ells. Finalment, s’aprendrà a fer pressupostos de tresoreria per analitzar les necessitats financeres de l’empresa.

 

El curs “Millorar la gestió per reduir despeses” es farà els dilluns 16 i 23 d’octubre, de 9.30 a 13.30 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Impartirà la formació Lourdes Pérez Retamero, de l’empresa Educaemotions.

Llegir més

LES SUPERTIETES. Cia. Les Bianchis

La Queralt, una investigadora peculiar, serà tieta. Això l’alegra molt, però al mateix temps l’entristeix perquè creu que no ho sabrà fer. Per això sol·licita ajuda a les seves amigues de sempre, la Magda, una empresària de mitjons, i la Bàrbara, una àrbitre de futbol, que són tietes des de fa molt de temps. La Queralt descobrirà gràcies als contes, a la màgia i a les seves amigues com ser una “supertieta”. Voleu veure si se’n surt?

Els contes que explicaran són del llibre “Contes infantils contra tot pronòstic” de l’Empar Moliner. També hi trobarem dues cançons composades per Arnau Vallvé.

Llegir més

Un dels actes principals de la Festa del Most serà la 10ena Fira Enogastronòmica que tindrà lloc el dissabte al vespre a la Plaça Nova de la Múnia. En aquesta fira es podran degustar plats dels restaurants del municipi així com els vins i caves dels cellers locals.

www.castellvidelamarca.cat

Llegir més

50 anys en imatges

Exposició d'un recull d'imatges amb motiu de la celebració dels 50 anys de l'Esbart Focasagna, des de la fundació fins els nostres dies.

 

Llegir més

 Diumenge 22 dòctubre
Subirats
Castell de Subirats
11 del matí
  • Parlaments institucionals a càrrec de les personalitats invitades i el president de l’IEP, Albert Tubau.
  • Xerrada sobre el «Castell de Subirats», que anirà a càrrec de Xavier Esteve, arqueòleg, soci i membre de la

Junta de l’IEP, i a continuació visita pel Castell de Subirats, en el marc de la celebració dels 1.100 anys de la seva fundació.

Per motius aliens a l'IEP s'ha suspés el dinar commemoratiu.

Per una millor organització de la visita, confirmeu la vostra assistència a la secretaria de l’IEP, al tel. 93 892 19 79 / 669 882 959 o per correu electrònic: secretaria@iepenedesencs.org

En conveni amb l’Ajuntament de Subirats.

Veure la invitació als actes del 40 aniversari

 

Llegir més

Desfilada-Exposició en moviment

Celebrem els 50 anys de l'Esbart Rocasagna amb una mostra del vestuari més representatiu d'aquests 50 anys d'història,  amb la col·laboració d'antics dansaires i col·laboradors que desfilaran portan els diferents vestits i complements.

El nostre vestuari, un tresor que podràs veure ben aprop!

Llegir més

 

2 dies d'exposició-desfilada amb antics dansaires, col·laboradors i amics de l'esbart amb vestuaru i complements de balls i escenografia significativa d'aquests 50 anys d'història.

Llegir més