Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Navigation Bar

Les nits d'estiu són per celebrar-les! Per això hem creat el festival Instants: concerts de petit format durant la posta de sol dels dissabtes d'estiu.

El dia 11 de juliol Èric Vinaixa protagonitza el segon concert del festival Instants. 

Èric Vinaixa, cantant, músic, compositor i productor que lidera, des de 2002, el grup de rock Rodamons amb qui rep el DISC CATALÀ DE L’ANY 2005 pel seu primer treball “Temps Millors”.

A partir del 2006, comença els seus projectes en solitari, tocant en diferents clubs, pubs, locals i petits teatres (i ara també cellers!), normalment sol, acompanyat només de la seva inseparable guitarra Tanglewood, oferint un repertori que es deixa portar pel moment, a cavall dels clàssics que l’han protegit des petit i de la seva pròpia música. Els seus treballs ens solitari són “La famosa gemma de Galveston”  que ofereix un registre més íntim, “Insinuacions” o “Caos a mig camí”.

Les seves cançons han estat també protagonistes de pel.lícules com “Any de Gràcia ” de Ventura Pons o la seva cançó “Dies de llum”, que s’acaba convertint en una de les cançons més escoltades de la Diada de Catalunya i del referendum de l’ 1 d’Octubre. Al 2019 surt al mercat el llibre-disc “Sota el firmament”,  homenatge al poeta Joan Salvat-Papasseit, on 26 artistes (Gossos, Txarango, Blaumut, Gemma Humet, Cesk Freixes, Tortell Poltrona, etc..) posen música als seus poemes. Èric Vinaixa tria el popular “Dóna’m la mà” i es converteix en el single del disc.

Sempre amb una posada en escena carregada de força i energia, seguint els patrons de les bandes de rock dels setanta, en aquesta ocasió, l’Èric ens oferirà una versió íntima dels clàssics que l’han protegit des petit i de la seva pròpia música.

L'activitat consisteix en:

19.00h - Obrim portes. Copa de cava amb snack-aperitiu inclòs en l'entrada. En tot el celler hi haurà la possibilitat de gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades per productors de la zona: Xerigots, La Botigueta del Mig.

També disposareu del servei del nostre cavabar durant tota la vetllada.

A les 20.00h - Visita opcional a la cava. Visita guiada per l'interior de la cava i breu explicació del nostre procés artesanal d'elaboració del cava. (Les places seran limitades i hauràs de reservar-la en el moment de compra de l'entrada)

21 h - Inici del concert amb Èric Vinaixa.

MESURES COVID-19:

Aquesta activitat ha estat pensada seguint totes les mesures de seguretat que ens marca la Generalitat de Catalunya, així, hem pres les següents mesures:

-El aforament serà limitat a 100 places per concert.

-Disposarem de cadires, per a que tots els assistents puguin estar asseguts i respectant la distància entre cadires.

-Durant les explicacions al celler el grup sempre estarà acompanyat d'una persona que vetllarà en tot moment per les normes de seguretat, higiene i distància social.

-Disposarem de gel hidroalcohòlic a l'entrada dels espais interiors del celler així com papereres amb tapa accionades amb pedal.

-És imprescindible venir amb mascareta que serà d'ús obligatori per entrar a les zones interiors.

-Es farà més freqüent la neteja de zones comuns i espais com taulells i banys.

-Tot el parament necessari excepte les copes serà d'un sol ús i biodegradable per garantir una higiene òptima.

-L'activitat es durà a terme a l'aire lliure per a que sigui més còmode complir les normes de seguretat durant el tast i les explicacions.

-Es controlarà l'accés a l'agrobotiga per evitar aglomeracions en espais tancats.

-Tot el nostre personal anirà equipat amb EPIs (equips de protecció inividual) pertinents per a la seguretat de tots. 

 

COMPRA ENTRADES

 • Quan 11/07/2020 de 17:00 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC200)
 • Tipus d’activitat o d’esdeveniment
 • Tipus de durada
 • Nombre de sessions i periodicitat
 • Públic a qui va dirigida l’activitat o l’esdeveniment
 • Modalitat
 • Ubicació Can Parellada s/n - Corral del Mestre
 • Municipi
 • URL de l’activitat o l’esdeveniment
 • Preu Altres opcions a especificar
 • Inscripció
 • Organitzador