Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Navigation Bar

1. WWW.PENEDESCULTURA.CAT

Aquest portal web és una iniciativa del Servei de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, en col·laboració amb el Servei Comarcal de Joventut i el Consorci de Promoció Turística del Penedès.

Hi col·laboren els 27 ajuntaments de la comarca i més de 300 agents culturals de l'Alt Penedès (entitats, grups, professionals i empreses).

L'AGENDA i el CATÀLEG s'han fet amb el suport de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

2. RSS (SINDICACIÓ DE CONTINGUTS)

3. AGENDA D'ACTIVITATS CULTURALS

AGENTS CULTURALS

Mitjançant l'Agenda d'Activitats Culturals podeu donar a conèixer totes les activitats que heu organitzat per als propers dies/setmanes/mesos (concerts, exposicions, tallers, presentacions, representacions teatrals, etc).

L'Agenda és un servei lliure i gratuït; podreu publicar i editar de manera autnònoma totes les vostres activitats; només us cal haver sol·licitat prèviament l'alta com a agents culturals i haver estat validats pel Servei de Cultura del Consell Comarcal.

CIUTADANIA

Podeu consultar a l'Agenda d'Activitats Culturals totes les activitats programades pels agents culturals.

Podeu fer una cerca adaptada als vostres interessos.

4. CATÀLEG D'ACTIVITATS CULTURALS

AGENTS CULTURALS

Mitjançant el Catàleg d'Activitats Culturals podeu presentar-vos i explicar les activitats que ofereiu, amb l'objectiu que us contractin els ajuntaments i les entitats en el marc de les festes majors, les festes dels barris, els casals d'estiu, els casals de gent gran, etc. 

La publicació de les activitats al Catàleg no és automàtica. Les validem prèviament des del Servei de Cultura del Consell Comarcal.

AJUNTAMENT I ENTITATS

Al Catàleg d'Activitats Culturals trobareu l'oferta d'activitats dels agents culturals del territori, amb l'objectiu de facilitar-vos la contractació de noves activitats.

Podeu fer una cerca adaptada a les vostres necessitats.

5. SUBVENCIONS PENEDÈS CULTURA

ENTITATS

Podeu participar a la convocatòria anual de Subvencions per la participació a la pàgina web www.penedescultura.cat, una convocatòria pública de subvencions del Consell Comarcal adreçada als ajuntaments i les associacions amb seu a l'Alt Penedès que publiquen les seves activitats culturals a l'Agenda d'Activitats Culturals de l'Alt Penedès.

Trobareu més informació al portal de Tràmits i Gestions del Consell Comarcal.

AJUNTAMENTS

Podeu participar a la convocatòria anual de Subvencions per la participació a la pàgina web www.penedescultura.cat, una convocatòria pública de subvencions del Consell Comarcal adreçada als ajuntaments i les  associacions amb seu a l'Alt Penedès que publiquen les seves activitats culturals a l'Agenda d'Activitats Culturals de l'Alt Penedès.

Trobareu més informació al portal de Tràmits i Gestions del Consell Comarcal.

AGENTS CULTURALS, ENTITATS I AJUNTAMENTS

En la convocatòria anual de subvencions, el Consell Comarcal prioritza la contractació dels grups i les persones (agents culturals) que s'anuncien al Catàleg d'Activitats Culturals de l'Alt Penedès.

6. LOGOTIP PENEDÈS CULTURA

BANNER

Entre els criteris de les bases per a l'adjudicació de les subvencions Penedès Cultura a les ENTITATS, valorem el fet de tenir un enllaç des de la web pròpia, el blog, el facebook o similar, amb la web www.penedescultura.cat.

Per ser beneficiaris de les subvencions Penedès Cultura, els AJUNTAMENTS han d’haver creat un enllaç amb la web www.penedescultura.cat des de la pàgina web de l’Ajuntament fent servir aquest nou logotip.

Per fer aquest enllaç, feu servir aquest banner amb el logotip oficial del projecte "Penedès Cultura".

format .jpg

 

 

Banner Penedès Cultura